28 de ani #Menatwork – evenimentul care a unit echipele intr-un scop comun!

“Suntem responsabili! ” nu este doar un slogan, ci una dintre valorile in care credem si dupa care ne ghidam actiunile. Acest lucru l-am facut si ieri, cand impreuna cu echipele Menatwork, am mai realizat un pas important catre atingerea obiectivului pe care ni l-am setat acum 3 ani: de a ajuta la crearea unui mediu inconjurator mai sigur si mai protejat.

Astfel, am contribuit la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram prin plantarea a 28 de nuci care sa ne reprezinte si sa reprezinte forta care ne ajuta intotdeauna sa facem fata momentelor dificile.

Monica Grafu: “𝑆𝑖𝑚𝑏𝑜𝑙 𝑎𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑝𝑒𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑖, 𝑛𝑜𝑟𝑜𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑖 𝑡𝑎𝑟𝑖𝑒𝑖, 𝑁𝑢𝑐𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑝𝑎𝑐𝑢𝑙 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒𝑎𝑚𝑎𝑛𝑎 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑐𝑢 𝑀𝐸𝑁𝐴𝑇𝑊𝑂𝑅𝐾. 𝐼𝑛 28 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑎𝑚 𝑎𝑣𝑢𝑡 𝑡𝑎𝑟𝑖𝑎 𝑠𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑖𝑠𝑡𝑎𝑚 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑓𝑖𝑐𝑖𝑙𝑒, 𝑛𝑜𝑟𝑜𝑐𝑢𝑙 𝑠𝑎 𝑖𝑒𝑠𝑖𝑚 𝑚𝑎𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑛𝑒 𝑐𝑙𝑎𝑑𝑖 𝑧𝑖 𝑑𝑒 𝑧𝑖 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎.𝐿𝑎 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑖 𝑎𝑛𝑖 𝑖𝑚𝑏𝑒𝑙𝑠𝑢𝑔𝑎𝑡𝑖 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑒𝑖 𝑀𝐸𝑁𝐴𝑇𝑊𝑂𝑅𝐾 !!”

Dupa 2 ani in care am comunicat foarte mult din priviri, ieri ne-am reintalnit zambetele de multumire ca unitatea echipei este si va ramane in NOI si doar impreuna si cu optimism putem sa cream lucruri cu adevarat importante.

#VerdeMenatwork #28Ani

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp