5 spații de vară amenajate cu soluții acustice EchoJazz recomandate de Menatwork

Ca integrator de soluții inovative pentru construirea și amenajarea oricărui tip de spațiu funcțional și creativ, în aceste zile caniculare și de vacanță vă invităm să descoperiți cinci amenajări inedite care vorbesc despre versatilitatea panourilor acustice EchoJazz, nou intrate în portofoliul nostru.

Panourile EchoJazz oferă soluții acustice inovative și sustenabile, sunt fabricate din sticle PET reciclate și datorită multiplelor modele și culori în care pot fi realizate pot transforma orice spațiu într-un mediu plăcut și relaxant. Iată cinci idei de amenajări în care panourile acustice EchoJazz contribuie la crearea unor spații de vară.

Tavane acustice EchoJazz pentru piscină interioară

Pentru amenajarea  spațiului de piscină în interiorul unui hotel s-a dorit crearea unei atmosfere liniştite şi relaxante. Pentru a se asigura că sunetele, în special din zona copiilor, sunt plăcut înăbușite, arhitecții au decis să instaleze un tavan în formă de undă de la ECHOJAZZ. Acest tavan special a fost ales nu numai pentru proprietățile sale acustice excelente, ci și pentru estetică.

Tavan acustic sub forma unor valuri într-un restaurant pe malul mării

Sistemul EchoBaffle® este ideal pentru amenajarea de restaurante sau spații comerciale. Pentru a crea  un climat plăcut în interior atât pentru oaspeți, cât și pentru personal, tavanul a fost realizat cu sistemul  EchoBaffle® cu rol important în îmbunătățirea acusticii, dar și pentru estetică.

Spațiu de „wellbeing ce imbină perfect  „starea de bine” cu bunăstarea acustică

Amenajarea zonelor de SPA implică o atenție deosebită pentru a putea oferi o bună atenuare a zgomotelor și conversațiilor, astfel încât clienții să se simtă confortabil pe timpul șederii lor. Un exemplu interesant pentru amenajarea unei astfel de zone o reprezintă acest centru SPA pentru care s-au folosit panourile de tavan EchoSail împreună cu kitul de montare.

Spații de joacă pentru vacanțe liniștite

EchoBoard® poate fi tăiat în aproape orice formă posibilă, iar un exemplu îl reprezintă  panourile personalizate pentru aceast spațiu de joacă. Cu ajutorul lor se creează o atmosferă jucăușă, iar strigătele și râsetele vesele sunt atenuate de plăcile acustice EchoJazz.

Șlapi pentru plajă din panouri EchoJazz

Un exemplu perfect care demostrează versatilitatea acestui produs. Iată cum mostrele materialelor EchoJazz s-au transformat în șlapi colorați de plajă ce au încântat vizitatorii standului ECHOJAZZ în cadrul unui eveniment în Copenhaga. Ce mod mai creativ de a demonstra cum o placă acustică din PET reciclat poate oferi soluții personalizate și eficiente.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp