Asociația Menatwork în 2023: Retrospectiva unui an bun

Anul 2023 a fost un an plin de realizări și angajamente pentru Asociația Menatwork, dedicându-ne schimbării pozitive în comunitățile locale. Am continuat să se implicăm în proiecte de suflet, care au avut un impact semnificativ asupra celor din jur.
Prin inițiative in educație, mediu și sănătate, am căutat  să contribuim la creșterea calității vieții pentru beneficiarii noștri și la consolidarea legăturile dintre oameni.

Colaborările au jucat un rol important în succesul Asociației Menatwork. Prin stabilirea parteneriatelor cu organizații similare, am reușit să extindem impactul și să implementam proiecte mai ample și mai complexe. Ne-am bucurat de colaborarea cu Asociația BookLand România în proiecte de suflet, precum: Școala Gimnazială Păunești – Vrancea, Școala Gimnazială „S. Balint”, comuna Copăceni, Cluj, Școala Primară și Grădinița Rasi (jud. Ialomița), iar în colaborare cu Asociația Faborisa am donat materiale pentru Spitalul Marius Nasta.
Ramanem mereu deschiși către acțiuni caritabile, desfășurând campanii de strângere de fonduri și de produse, pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili membri ai comunității și transformăm valorile noastre în acțiuni concrete și proiecte de suflet.

Cu responsabilitate, optimism și încredere în oameni, continuăm să contribuim la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Suntem foarte recunoscători să avem alături parteneri implicați cărora le mulțumim pentru frumoasa colaborare de până acum.

Proiecte cu impact ale Asociației Menatwork in 2023:

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp