Constantin Jiga, Manager divizie Menatwork prezintă soluții pentru absorbția acustică în cadrul SHARE Interiors Forum România, 30-31 mai, Radisson Blu Hotel

SHARE INTERIORS FORUM, cel mai important eveniment profesional dedicat arhitecturii de interior din România, se va desfășura în 30 și 31 mai la Radisson Blu Hotel București. În cadrul evenimentului Constantin JIGA, manager divizia pardoseli și materiale de construcții Menatwork Solutions va prezenta soluții inovative pentru designul acustic aducând în atenție produsele EchoJazz și Supersil Sound.

Realizate din PET-uri reciclate panourile Echo Jazz, noutate în portofoliul Menatwork Solutions, combină funcționalitatea, designul și sustenabilitatea, fiind fabricate pe baza unui design 100% elvețian, cu 100% eficiență. Asigurând izolare fonică certificată atât pentru proiectele noi, dar și pentru cele existente Supersil Sound este soluția ideală pentru a imbunătății calitatea fonică in apartamente, camere de hotel, birouri sau spații productive cu o intervenție minima.

Participarea lui Constantin Jiga la SHARE Interiors Forum, eveniment cunoscut pentru reunirea profesioniștilor din domeniul arhitecturii și construcțiilor subliniază angajamentul Menatwork de a promova soluții inovatoare care îmbunătățesc calitatea și confortul spațiilor construite.

La eveniment vor participa peste 500 de arhitecți și designeri din intreaga lume, iar pe parcursul celor 2 zile de eveniment vor fi prezenți invitați internaționali și speakeri din domeniul constrcțiilor, arhitecturii si designului interior.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp