Construiește rapid spațiul pentru grătar cu placa AquaFire®

Placa rezistentă la apa și foc AquaFire®, rezistentă la apă și foc, este soluția perfectă pentru construirea rapidă a spațiului pentru grătar, atât de util și de dorit în zilele calde de vară. Poate fi folosită cu ușurință pentru construirea pereților de compartimentare, pentru realizarea tavanelor sau construirea fațadelor, putând fi montată cu ușurință pe structuri de lemn și structuri metalice.

AquaFire® se montează extrem de ușor și are calități tehnice mult îmbunătățite spre deosebire de o placă obișnuita din gips carton și, în plus, deține agrement tehnic de rezistență la foc.

Este recomandată pentru construirea spațiilor exterioare pentru grătar, fiind o placă solida care nu suferă deteriorari în prezența apei sau în spații umede. În plus se montează extrem de ușor, într-un timp scurt. Este ușor de perforat la înșurubare, foarte flexibilă și poate fi tăiată facil, asemenea unei plăci de gips carton.

În plus, Placile AquaFire® asigură un suport excepțional și rezistent pentru placări ceramice gresie și faianta, mozaic din sticlă, pentru acoperirea pereților de caramidă sau de altă natura. Pot fi finisate pentru a obține o suprafașa netedă gata pentru vopsire, astfel că spațiul pentru grătar poate fi personalizat în funcție de preferințe.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp