Cum amenajezi creativ un spațiu de cofetărie cu soluții Menatwork? Culori și texturi „delicioase” în două noi proiecte de portofoliu

În industria ospitalității, designul interior joacă un rol important în atragerea și reținerea clienților. Cofetăriile, în special, trebuie să creeze un mediu primitor și estetic plăcut pentru a completa experiența gustului, iar alegerea materialelor potrivite pentru amenajarea lor devine esențială. Menatwork Solutions, ca integrator de soluții inovatoare pentru construcții și design interior, a contribuit recent la amenajarea a două cofetării: Cofetăria Pralina din Cluj și Cofetăria Minimal din București.

Cofetăria Minimal: Eleganță și Modernitate cu Plăcile Ceramice Stracciatella

Pentru Cofetăria Minimal, Menatwork a livrat plăci ceramice Stracciatella, cunoscute pentru designul lor sofisticat și durabilitatea excepțională. Aceste plăci, inspirate de tradiția italiană, aduc un aspect modern și rafinat, transformând spațiul într-un loc elegant și primitor.

Plăcile Stracciatella sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, de la alb imaculat la gri subtil și bej cald, oferind flexibilitate în design și posibilitatea de a crea un ambient plăcut și atractiv. Textura fină și aspectul de marmură adaugă un plus de lux și eleganță, perfect pentru o cofetărie modernă.

Cofetăria Pralina: Funcționalitate și Estetică

Pentru pardoseală și pereți, Menatwork Solutions a furnizat produse ceramice de la Ribesalbes și gresie de la Keope, modelele folosite oferind o combinație perfectă de funcționalitate și estetică. Aceste materiale sunt rezistente la uzură și ușor de întreținut, fiind ideale pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cofetărie.

Tavanele Armstrong KCS aduc un plus de confort acustic și estetic în Cofetăria Pralina. Acestea sunt proiectate pentru a reduce zgomotul și a îmbunătăți acustica spațiului, oferind în același timp un aspect modern și curat.

Iluminatul joacă un rol esențial în crearea atmosferei perfecte, iar pebtru acest proiect Menatwork Solutions a furnizat corpuri de iluminat de la Almalux Lighting, ce adaugă o notă de eleganță și rafinament. Luminile bine alese evidențiază produsele de cofetărie și creează o atmosferă calda.

Soluțiile Menatwork pentru amenajarea cofetăriilor în culori și texturi “delicioase” oferă tot ce este necesar pentru a crea spații funcționale și estetice. Fie că este vorba de eleganța modernă a Cofetăriei Minimal sau de combinația perfectă de funcționalitate și estetică a Cofetăriei Pralina, produsele și serviciile Menatwork asigură transformarea oricărui spațiu comercial într-un loc special și memorabil.

Soluții Menatwork pentru spații comerciale au fost furnizate și în aceste proiecte de portofoliu: https://menatwork.ro/portofoliu/?tab=horeca

Găsește soluția potrivită pentru proiectul tău, accesand: https://menatwork.ro/solutii/

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp