Fațade din fibrociment cu aspect metalic. Noua gamă de culori metalice pentru fațadele ventilate James Hardie

Pe 11 iunie Menatwork Solutions a organizat un eveniment de prezentare dedicat noilor fațade inovatoare James Hardie în cadrul căruia arhitecți, parteneri și colaboratori au putut descoperi direct de la reprezentații echipei James Hardie în România noutățile privind soluțiile pentru construirea de fațade durabile cu un design atractiv.

Inovație în fațade: Prezentarea noilor culori și tehnologii James Hardie

James Hardie, lider în producția de soluții de construcții din fibrociment, a lansat o nouă gamă de culori metalice pentru fațadele ventilate, demonstrând angajamentul continuu față de inovație și calitate. Noile nuanțe, incluzând tonuri de argintiu, bronz și cupru, sunt proiectate pentru a oferi un aspect modern și durabil clădirilor, adaptându-se perfect la tendințele contemporane în arhitectură.

Tehnologia avansată ColourPlus™ asigură o aplicare uniformă și o protecție superioară împotriva razelor UV, prevenind decolorarea și menținând un aspect estetic impecabil pe termen lung. Aceste caracteristici fac din fațadele James Hardie o soluție ideală pentru clădirile care necesită atât durabilitate, cât și un design atractiv.

În cadrul prezentării oficiale, echipa James Hardie a oferit detalii despre noile culori și tehnologiile utilizate, evidențiind beneficiile și aplicațiile practice ale acestor produse. Noile culori metalice  mențin integritatea estetică și structurală în diverse condiții climatice, oferind moduri inovatoare de intergare a fațadelor James Hardie în proiecte de arhitectură variate.

Posibilități infinite de design

Hardie® Panel și Hardie® Architectural Panel sunt printre cele mai inovatoare produse în ceea ce privește placările de fațadă din fibrociment. Acestea impresionează nu doar prin performanță, ci și prin posibilitățile infinite de design: alături de culorile disponibile, pot fi realizate și culori personalizate. În plus prin alegerea texturii dorite fiecare proiect devine unic. Hardie® Panel are o suprafață naturală din fibrociment, iar Hardie® Architectural Panel este disponibil în două texturi: beton periat și nisip neted. Toate texturile sunt disponibile în 6 culori standard și culori personalizate.

O soluție remarcabilă

Hardie® Architectural Panel Metallics combină aspectul unei fațade din fibrociment cu un aspect metalic special, disponibil în 6 culori metalice.

Aplicare

Placările de fațadă Hardie® Panel și Hardie® Architectural Panel pot fi utilizate în fațade ventilate și tavane, fiind fixate pe cadre de lemn sau metal sau pe pereți din zidărie folosind elemente de fixare rezistente la coroziune. Noile culori metalice oferă un plus de rafinament și durabilitate clădirilor, adaptându-se perfect cerințelor și tendințelor moderne.

Pentru mai multe informații despre noile produse și soluțiile oferite de Menatwork Solutions accesați https://menatwork.ro/solutii/fatade-ventilate-cu-panouri-james-hardie/  

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp