Fațade ventilate tip siding cu aspect de lemn Hardie®Plank: Design dinamic, culori vibrante, durabilitate

Creați construcții elegante și performante cu ajutorul plăcilor pentru fațade ventilate James Hardie cu decor de lemn. Această soluție inovatoare recomandată de Menatwork Solutions combină frumusețea naturală a lemnului cu tehnologii avansate pentru a oferi o performanță superioară indiferent de sezon.

Decor natural, culori rezistente în timp

Plăcile pentru fațade ventilate Hardie® Plank în texturi naturale, rezistente la foc, creează nu doar soluții elegante de sine stătătoare, ci și în combinație cu alte materiale precum piatra sau cărămida. Necesită un nivel redus de întreținere și un timp rapid de instalare. În plus, plăcile Hardie® Plank asigură cel mai înalt nivel de protecție la incendiu oferit de o placă colorată din fibrociment. Este disponibilă în două texturi și într-o varietate de culori vibrante, datorită tehnologiei ColourPlus™ : 21 de culori pentru Hardie® Plank și 8 pentru Hardie® VL Plank.

Fațade deosebite prin stilurile de instalare multiple

Indiferent că doriți un aspect rustic, modern sau tradițional, datorită multiplelor opțiuni de montaj – pe orizontală, verticală, prin suprapunere sau deschidere – cu ajutorul plăcilor pentru fațade venitilate aveți felxibilitate maximă pentru a crea fațade creative combinând diferite culori și texturi.

Clădiri pregătite pentru viitor

Menatwork Solutions recomandă James Hardie ca prima solutie pentru fatadele venitilate pentru:

Durabilitate

Panourile din fibrociment sunt extrem de rezistente laimpact, ciobire, exfoliere și crăpare, oferind o longevitate remarcabilăclădirilor pe care sunt montate.

Nivel redus de întreținere

Gama Hardie® Plank este tratată prin TehnologiaColourPlus™ , un finisaj ce adaugă o protecție suplimentară împotriva razelorUV, prevenind decolorarea și menținând aspectul estetic pe termen lung

Rezistență la foc

Gama Hardie Plank este rezistentă la foc având cea maiînaltă clasificare de reacție la foc posibilă pentru o placă pentru fațada colorata.

Rezistența la umezeală

Multiple teste au dovedit că oferă protecție îndelungată, menținându-și aspectul indiferent de condițiile meteorologice

Pentru mai multe informații despre noile produse și soluțiile oferite de Menatwork Solutions accesați https://menatwork.ro/solutii/fatade-ventilate-cu-panouri-james-hardie/  

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp