Despre noi

30 de ani de contribuție activă la dezvoltarea calitativă a spațiului construit din România este garanția unei alegeri inteligente când vine vorba de partenerul potrivit pentru finalizarea cu succes a oricărui tip de proiect.

Promisiunea noastră este un parteneriat bazat pe încredere, transparență și flexibilitate în cadrul căruia oferim soluții optime pentru construcții.

“Build with Menatwork” este viziunea noastră, indiferent de schimbările prin care am trecut.

Menatwork Solutions

În calitate de importator și distribuitor de materiale de construcții și amenajări interioare, ce oferă și servicii de montaj,  Menatwork Solutions preia și dezvoltă direcțiile comerciale active în grup, valorizând cei 30 de ani de activitate și experiență în domeniul materialelor de construcții.

Compania are showroom-uri în București, Cluj-Napoca, Constanța și Craiova.

BUCUREȘTI

Șos. de Centura, Nr. 103, Popești Leordeni, jud. Ilfov
0215.296.200
bot@blocker.ro
Vezi locația

CONSTANȚA

Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 144, jud. Constanța
0341.434.371
bot@blocker.ro
Vezi locația

CLUJ-NAPOCA

Depozit: Bd. Muncii, Nr. 16
Showroom: Str. Fabricii, Nr. 69-71
0364.560.141
bot@blocker.ro
Vezi locația

CRAIOVA

Calea Severinului, Nr. 21, jud. Dolj
0721.104.5650742.270.093
bot@blocker.ro
Vezi locația

COMPANII DE COMERȚ

Vem Proiect Lighting

Companie specializată pe soluții de iluminat: aparataj terminal modular (prize și întrerupătoare) și sisteme de control și automatizare (interfonie, video-interfonie, casă inteligentă).

Svelt Profesional

Companie specialzată pe game variate de produse: scări și schele profesionale metalice, din fibră de sticlă și aluminiu, elevatoare mobile și rampe de încărcare și platforme telescopice aeriene.

All4Ventilation

Companie specializată pe soluții profesionale de climatizare și ventilație pentru clădiri rezidențiale, comerciale, industriale, publice, hoteliere, de birouri și recreere.

eMenatwork.ro

Divizia de vânzări și consultanță online a Grupului Menatwork pentru materiale de construcții și amenajari de interior și exterior.

COMPANII DE PRODUCȚIE

Steel Business Profiles

Companie specializată în prelucrarea oțelului și fabricarea de profile, accesorii și confecții metalice pentru sisteme de carton gips și tavane suspendate.

Steel Business Profiles – Prometal Ceiling Design

Sub brand-ul Prometal compania Steel Business Profiles produce plafoane metalice speciale și standard (casetate, lamelare, grilă) pentru spații comerciale, publice, medicale, birouri, hoteluri.

VEM Proiect Lighting

Companie specializată pe soluții de iluminat: aparataj terminal, sisteme de control și automatizare.

Sub brand-ul Almalux Lighting compania Vem Proiect Lighting produce corpuri de iluminat pentru birouri, magazine, școli, spitale, parcări, supermarket-uri, iluminat stradal, arhitectural și industrial.

Quattro Pavimente Tehnice

Producător de pardoseli tehnice supraînălțate, realizează produse cu destinații de utilizare pentru birouri, spații tehnice, industriale și comerciale.

VALORI

De 30 de ani în activitatea noastră, ne-am susținut și aplicat valorile în care credem și pe baza cărora Menatwork a construit și construiește relații și parteneriate care ne susțin în îndeplinirea misiunii: de a contribui la creșterea calității nivelului de trai și confort al oamenilor prin produsele și serviciile oferite.
 

“Build with Menatwork” devine astfel angajamentul nostru aplicat în viața de zi cu zi, în care misiunea noastră este susținută de valorile care o fac realizabilă:

Încrederea în oameni
Încrederea în oameni - Gallery
Responsabilitate
Responsabilitate - Gallery
Forța echipei
Forța echipei - Gallery

ASOCIAȚIA MENATWORK

Sub deviza „să devenim schimbarea pe care dorim să o vedem în lume”, Asociația Menatwork este o organizație non-profit, ce are ca scop dezvoltarea și promovarea proiectelor educaționale, umanitare, sportive, sociale și ecologice, pentru creșterea calității vieții.

Să devenim schimbarea pe care dorim să o vedem în lume” este un angajament care ne pune în fața oglinzii, în fiecare zi. Oare reușim?

Am înființat Asociația pentru că atunci când facem bine, când vedem mulțumirea pe fețele oamenilor sau, pur și simplu, când știm că am contribuit cu ceva oricât de mic pentru o cauză, știm că binele făcut este mai presus de orice.

Prin proiecte educaționale și umanitare, acțiuni sportive, sociale, ecologice și de protecția animalelor, am ales să susținem creșterea calității vieții în toate formele ei, să arătăm că ne pasă și că suntem deciși să acționăm fără să stăm pe gânduri, deoarece înțelegem că viețile noastre și tot ce ne înconjoară sunt interdependente.

Ne implicăm în viața comunității, astfel încât proiectele pe care le derulăm să aducă beneficii pe termen lung tuturor celor ajutați.

Identificăm probleme, stabilim resurse necesare și acționăm cu determinare, dar și cu empatie în același timp.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp