Inspirație, rezistență și absorbție acustică. Menatwork Solutions la SHARE Interiors Forum România

Menatwork Solutions – Integrator de soluții acustice

Acustica are un rol esențial în arhitectură, influențând nu doar confortul auditiv, ci și funcționalitatea și atractivitatea spațiilor construite. O proiectare acustică bine gândită contribuie semnificativ la crearea unui mediu armonios, productiv și eficient. Ca integrator de soluții pentru construcții, am avut ocazia în cadrul SHARE Interiors Forum România să prezentăm un sistem complet de soluții ce răspunde deopotrivă provocărilor ce țin de rezistență, absorbție, dar și design în domeniul acusticii.

Materiale inovatoare – sistem complet de soluții pentru acustica

În cadrul evenimentului, Constantin JIGA, manager divizie pardoseli și materiale de construcții Menatwork Solutions, a susținut o prezentare detaliată despre importanța acusticii în construcții și despre soluțiile noastre avansate în acest domeniu: panourile Echo Jazz realizate din PET-uri reciclate care combină funcționalitatea, designul și sustenabilitatea, precum și soluțiile Supersil Sound ce asigură izolare fonică certificată atât pentru proiectele noi, dar și pentru cele existente.

Menatwork Solutions la SHARE Interiors Forum România

Prezența noastră la acest eveniment a fost o oportunitate excelentă de a expune expertiza și soluțiile noastre acustice în fața unei audiențe avizate. Am prezentat produsele și tehnologiile acustice pe care le oferim împreună cu parteneri tradiționali și creativi încă din faza de concept a clădirilor, până la finisaje și obiecte ce optimizează performanța acustică – pereți acustici, pardoseală, plafoane, insule, separatoare de birou și chiar corpuri de iluminat.

Participarea la SHARE Interiors Forum România a consolidat poziția noastră ca furnizor de soluții acustice performante și ne-a oferit oportunitatea de a împărtăși cunoștințele noastre cu o comunitate profesională de elită.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Menatwork Solutions, vă invităm să vizitați www.menatwork.ro/solutii 

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp