Menatwork la 30 de ani: Ready for the next 30!

De 30 de ani  Menatwork este un partener de încredere. De 30 de ani Menatwork este prezent în cele mai importante și inovative proiecte de clădiri și amenajări din țară. De 30 de ani Build with Menatwork reprezintă garanția calității fără compromis și a responsabilității.

Promovarea continuă a soluțiilor și a materialelor performante, precum și parteneriatele pe termen lung încheiate fac din Menatwork o forță capabilă să răspundă în continuare cu responsabilitate oricăror cerințe pentru proiecte în construcții și arhitectură, indiferent de scară și funcțiune.

„Și-au propus și întotdeauna au reușit să devină un partener elevat pe piața construcțiilor. Fie că vorbim din punct de vedere al producătorului, al distribuitorului sau al jucătorului activ în construcții Grupul Menatwork a fost mereu inovator, a căutat soluții, a căutat să implementeze tot ceea ce face la cele mai înalte standarde, contribuind astfel la educarea pieței construcțiilor”, a declarat Andrei Popa, director general SEE Etex Building Performance.

Prin implicarea cu care a contribuit activ la dezvoltarea calitativă a spațiului construit în România, Menatwork a reușit să includă în portofoliul propriu ceea ce s-a construit mai bun și mai bine în ultimii 30 de ani.

Cu responsabilitatea ca valoare declarată și susținută, Menatwork transcende zona de business și contribuie în societate și mediu prin acțiuni umanitare, ecologice, prin parteneriate pentru amenajarea de școli, spitale sau centre educaționale și implicarea în proiecte de educație prin Asociația Menatwork 

 Pregătiți pentru următorii 30! respectând trecutul, acționând în prezent pentru viitor, Menatwork a creat o tradiție prin a sărbători aniversările grupului prin acțiuni de plantare. 30 de copaci noi au fost plantați cu ocazia aniversării celor 30 de ani ai grupului, pădurea Menatwork fiind alcătuită azi din 100 de copaci care, alături de oameni, dau viață „verdelui” Menatwork.

Faptul că plantăm astăzi noi copaci arată că ne pasă de ceea ce lăsăm în urma noastră. Îmi place să îmi imaginez pădurea Menatwork cu pomi măreți și rodnici, atribute pe care le asociez cu parcursul nostru. Ready for the next 30 years este declarația și angajamentul nostru pentru viitor”, a declarat Monica Grafu, CEO Grup Menatwork în discursul ținut cu ocazia plantării aniversare la care au participat aproximativ 200 de angajați din București.

Menatwork înseamnă astăzi, dincolo de firmele de producție și comerț, o echipă formată din 370 de oameni, mai mult de jumătate cu o vechime de peste 10 ani în companie, în cele 4 filiale teritoriale: București, Cluj, Constanța și Craiova. În peste 5000 de clădiri de birouri, hoteluri, spitale, locuințe colective, spații industriale, culturale, sportive sau comerciale din România se regăsesc soluții pentru construcții furnizate de Menatwork. De la clădiri moderne și inovatoare până la construcții istorice renovate și până la clădiri cu utilizare mixtă, portofoliul Menatwork cuprinde o diversitate de proiecte finalizate cu succes indiferent de provocările tehnice întâlnite.

PROIECTE DE REFERINȚĂ MENATWORK

În cei 30 de ani de activitate, Menatwork a fost implicat în realizarea de proiecte precum: rezidențialele Licurg (antrepriză generală), One Mircea Eliade București (sisteme gips carton), Barbu Văcărescu (sisteme gips carton), Cloud 9 (placa rezistentă la apă și foc AquaFire), Hercesa Residence (structură gips carton, adezivi, hidroizolație), Belveo Brașov (sisteme gips carton), Neo Mamaia (tavane metalice), clădirile de birouri Renault (pardoseli supraînălțate), H Victoriei (pardoseli tehnice), Iride Business Park (tavane metalice), Sema Park (pardoseli tehnice), Global Worth Campus (carton gips, plafoane metalice), noul resort hotelier Novum by the Sea (plafoane metalice), clădirile culturale Casa Filipescu-Cesianu, Castelul Corvinilor, Hunedoara, stadionul Steaua (tavane metalice, ceramică, adezivi) și stadionul Rapid (gips carton, accesorii), Piața Progresul București (tavane metalice).

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp