Menatwork Solutions și Echojazz: Soluții pentru absorție acustică

Împreună cu ECHOJAZZ, Menatwork Solutions oferă soluții inovative pentru designul acustic ce răspund cerințelor tehnice, dar și estetice deopotrivă. Panourile ECHOJAZZ, noutate în portofoliul Menatwork Solutions, sunt ideale pentru a îmbunătăți acustica în birouri, școli, restaurante, case particulare sau spații publice prin aplicarea produselor ca plafoane, pereți, corpuri de iluminat sau mobilier.

Realizate din PET-uri reciclate, panourile acustice ECHOJAZZ produse în Elveția nu trebuie ascunse sau deghizate, ele oferind astfel maximul de libertate de expresie pentru crearea unor spații unice și creative.

Având un consum de 74 de sticle PET de 0.5 l per mentru pătrat  ECHOJAZZ EchoBoards® combină funcționlaitatea, designul și sustenabilitatea, fiind fabricate pe baza unui design 100% elevețian, cu 100% eficiență.

Sunt clasificate la foc în clasa B-s2-d0 și sunt disponibile în 34 de culori.

Toate soluțiile ECHOJAZZ  pentru plafoane, insule, pereți acustici și separatoare de birou sunt produse din materialul EchoBoard® ce poate fi fabricat în multe variante în funcție de cerințele clienților sau arhitecților.

Împreună cu echipa ECHOJAZZ, Menatwork Solutions ajută la crearea soluțiilor personalizate pe baza design-ului propus sau a fișierelor DWG din planuri. Se poate alege între varianta clasică și performantă de 24mm sau cea care îndeplinește cerințele de buget, de 12mm.

Textura panourilor permite folosirea cu ușurință a acestotra în amenajări și design-uri ce folosesc materiale naturale, precum piatra, cimentul, lemnul sau sticla.

Detalii despre soluțiile acustice ECHOJAZZ găsiți aici: https://menatwork.ro/solutii/solutii-pentru-absortie-acustica-echojazz/

Noul site menatwork.ro include un configurator de soluții personalizate pentru proiecte, în care poate fi selectată clasa, utilizarea și destinația produsului pentru a afla soluții potrivite pentru orice tip de lucrare

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp