Monica Grafu – CEO Menatwork Solutions, participă la Forumul Construcțiilor 2024

Fie că lucrezi în industria construcțiilor sau într-o alta adiacentă, Forumul Construcțiilor 2024 este un eveniment care îți poate oferi oportunitatea de a sta față în față cu experți din domeniu, de a afla cele mai actuale inovații și de a descoperi cum poate digitalizarea să contribuie la progresul unui business.

Pe 25 aprilie, va avea loc la  ONE Arena, București, Forumul Construcțiilor 2024, eveniment ce adună lideri importanți din industrie și reprezentanți din domeniul construcțiilor.

Leadership-ul eficient este cheia evoluției în orice companie și în orice industrie. La panelul 4, subiectul dezbătut este Leadership în construcții: Probleme, soluții și managementul schimbării, ce propune o dezbatere cu privire la dinamica conducerii eficiente și cum reușesc liderii să ghideze echipele și proiectele spre succes, în condițiile în care piața este în continuă schimbare.

Menatwork Solutions va fi reprezentat la Forumul Construcțiilor 2024 de CEO Monica Grafu, în calitate de speaker la Panelul 4, unde va dezbate subiectul Leadership în construcții: Probleme, soluții și managementul schimbării.

Alătură-te dialogului pentru a descoperi cum leadership-ul adaptabil poate transforma provocările în oportunități și cum Menatwork a reușit să rămână în avangarda industriei.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp