Placa Aquafire® ideală pentru sageacuri, aticuri, supraînălțări și mansarde

Aquafire® este o placă de fibrociment rezistentă la apa și foc ce creează sisteme de constructii simple și rapide. Este stabilă la schimbari mari de temperatură și se montează extrem de ușor atât în aplicații interioare cât și exterioare. Pe lângă certificarile pentru rezistența la foc și apă, placa Aquafire® este și un bun izolator fonic, fiind soluția ideală pentru construcții de mansarde, supraînălțări, dar și aticuri și sageacuri.

Folosirea Aquafire® pentru sageacuri asigură durabilitate îndelungată a streașinilor de sub acoperișuri, prevenind formarea mucegaiului și oferind protecție împotriva umezelii. De asemenea este rezistentă la soare și ploaie, înghet și dezgheș păstrându-și calităție și înlocuind cu succes lemnul folosit în mod tradițional.

Ideală pentru izolație termică și hidro, contribuind și la o bună eficiență energetică, placa Aquafire® poate fi folosită cu succes și în construirea mansardelor sau pentru supraînălțări. În plus, are avantajul de a fi montată extrem de facil și are calități tehnice cu mult îmbunătățite față de o placa obișnuită de gips-carton.

Plăcile de ciment Aquafire® pot fi montate pe structuri de lemn și structuri metalice atât în construcții noi cât și în lucrări de renovare, reducând timpul de pregătire pentru montaj. Este cunoscută pe piață ca fiind placa ce poate fi tăiată cu ușurință, iar datorită greutății reduse nu încarcă structurile fiind ideală pentru aplicații precum balcoanele sau mansardele.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp