Soluții Menatwork perfecte pentru locuințe modulare rezistente, sustenabile, economice. Proiectul Swedish Glamping o dovedește

Ca integrator de soluții pentru proiecte inovatoare, Menatwork Solutions a furnizat pentru Swedish Glamping, un concept remarcabil în arhitectura turistică ce constă într-un mini-resort de lux de 4 stele, panouri din fibrociment James Hardie, care și-au demonstrat  calitatea și versatilitatea pentru construirea rapidă și eficientă a celor 4 case modulare ce îl compun.

Proiectul Swedish Glamping, un exemplu perfect de glamping suedez expus pentru prima dată în cadrul Tiny House Festival din Vama Veche (22-30 iunie 2024), oferă soluții de cazare sustenabile prin dezvoltarea unor construcții minimaliste, durabile și economice. Realizate cu soluțiile James Hardie propuse de Menatwork Solutions, respectiv panourile Jame Hardie cu finisaj Smooth în culorile grey slate și arctic white – aceste locuințe reprezintă un exemplu perfect de design modern și rezistent.

Soluții James Hardie utilizate pentru locuințele modulare

Panourile din fibrociment James Hardie sunt ideale pentru exteriorul locuințelor modulare, oferind rezistență la intemperii, foc și impact.  În plus, nu doar că îmbunătățesc estetica generală, dar oferă și protecție excelentă împotriva condițiilor meteo nefavorabile. Acestea asigură o protecție excelentă și o durată de viață extinsă a construcției, esențială pentru mediile exterioare utilizate în glamping.

Panourile de fibrociment James Hardie permit personalizarea completă a locuințelor prin varietatea de culori în care pot fi realizate  și contribuie la o bună izolația termică, asigurând o experiență plăcută și confort oaspeților indiferent de sezon.

Panourile de fibrociment James Hardie sunt ușor de întreținut și nu necesită vopsire frecventă. Acestea sunt rezistente la decolorare și necesită doar curățare periodică pentru a-și păstra aspectul inițial, oferind un avantaj major pentru locuințele utilizate în medii naturale.

Swedish Glamping: materiale calitative, întreținere redusă, execuție rapidă

Proiectul Swedish Glamping (SOLEN) poate fi văzut până pe 30 iunie în cadrul Tiny House Festival, un eveniment ce oferă o platformă pentru prezentarea celor mai recente inovații și tendințe în designul locuințelor modulare, dar va rămâne expus tot sezonul estival și după incheierea evenimentului.

Swedish Glamping propune trei variante de construcție: SOLEN, varianta proiectată pentru litoral, disponibilă în 4 module cu dormitor, baie, terasă și pergolă. BERGEN , varianta pentru deal si munte, un complex de 4 casute, fiecare cu dormitor dublu, baie si terasa proprie și MALMO, varianta de Junior Suite cu dormitor, living cu bucatarie deschisă și terasă proprie.

Pentru casa SOLEN, Menatwork Solutions a oferit soluții pentru fațada ventilată cu panou fibrociment James Hardie instalat pe structura metalică, dar și soluții pentru placări ceramice în spațiile interioare.

Mai multe detalii despre soluțiile Menatwork găsiti aici: https://menatwork.ro/solutii/

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp