Produse&Soluții

  • Clasă produs

  • Utilizare produs

  • Destinație

  • Resetează

Pardoseli flotante

Pardoseala flotantă este printre cele mai apreciate soluții de amenajare a pardoselilor atunci când se pune accentul pe rentabilitatea proiectului, și o soluție foarte bună pentru birouri și zonele tehnice. Este recomandată în lucrări noi sau în renovări, contribuind la confortul personal, acustică, eficiență energetică, reduceri de costuri de operare și timp de intervenție. Pardoseala tehnică este o soluție eficientă datorită raportului excelent preț-performanță. Se folosește îndeosebi pentru a masca țevile și cablurile din spațiile amenajate, astfel accesul sub pardoseală, pentru intervenții ulterioare, este facil.

Covor PVC Eterogen Tapiflex

Pardoseala din PVC eterogen este o soluție versatilă pentru toate tipurile de utilizări. Covorul PVC pentru trafic intens este potrivit utilizării în spații rezidențiale sau în zone cu trafic intens, cum ar fi școlile și spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. Versiunea acustică dispune de un strat intermediar de spumă pentru a reduce transmiterea sunetului și pentru a absorbi șocurile.

Soluții pentru absorbție acustică Echojazz

ECHOJAZZ – Inspirație acustică

Soluții personalizate, cu performanțe acustice foarte ridicate care cresc confortul și calitatea spațiilor.

Recalificarea la foc a pereților – Bifire

Soluții de recalificare la foc a pereților existenți din gips carton, panouri sandwich, a pereților cu structura din lemn, a pereților din cărămidă, a celor din BCA sau blocheți sau a pereților din beton armat, șamd.
Recalificarea permite obținerea unei rezistente la foc, certificate, fără demontarea peretelui existent, reducând complexitatea intervenției și a costurilor (materiale, manoperă, timp).

Recalificarea la foc a planșeelor orizontale -Bifire

Soluții de recalificare la foc a planșeelor existente din ciment armat, prefabricate, a planșeelor tip cofrag pierdut, din tablă cutata și a celor din lemn

Rezistență la foc  se poate obține de la EI 120 și până la EI 240 minute.

Izolație termică performantă Vacunanex 0,004W/mK

Panou vidat de siliciu ce oferă una dintre cele mai performante izolații termice din lume.
Născut din ani de cercetare, este un material tehnologic avansat, de o mare capacitate izolantă. Oferă soluții pentru proiectele din construcții, industrie și marină, indisponibile pană acum.
Intr-o grosime de 15mm,  21 mm grosime totală, ofera  rezistența termică oferită de izolațiile termice uzuale (Polistiren expandat sau extrudat, vată minerală sau bazaltică) in grosime de 150mm.

Parteneri strategici

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp