Fațade ventilate cu panouri James Hardie

Caracteristici

Reacție la foc
A2,s1-d0
Dimensiune panou
3048X1220X8mm

James Hardie este lider mondial în fabricarea de soluții de construcții de înaltă performanță din fibrociment și fibrogips.

Produsele noastre pentru placarea fațadelor creează nu doar soluții elegante de sine stătătoare, ci arată excelent și alături de alte materiale de construcții, cum ar fi piatra, lemnul și cărămida, deschizând calea către infinite opțiuni de design.

Dacă sunteți în căutarea unor produse pentru placarea fațadelor de clasă A2 de reacție la foc, de o calitate premium, la un preț accesibil – produsele Hardie® Panel sunt alegerea perfectă pentru următorul dumneavoastră proiect.

Indiferent de aspectul ales, veți ști că beneficiați de rezistența și durabilitatea pe care o merită clienții dumneavoastră – produsele noastre sunt soluția inteligentă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru orice proiect.

Hardie® Panel este disponibil în textură netedă și o varietate de culori de bază – iar dacă aveți nevoie de ceva mai special, puteți alege orice culoare din standardul de referință RAL pentru o comandă personalizată.

Hardie® Architectural Panel este disponibil în două texturi: Smooth Sand și Brushed Concrete. Aceste texturi vă vor permite să creați design modern, contemporan – produs special conceput pentru a vă asigura un finisaj rezistent, care presupune un nivel redus de mentenanță și care își va menține proprietățile ani de-a rândul.

 

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp