Hidroizolații pe baza de ciment – Isomat

O hidroizolație eficientă este esențială pentru a preveni pătrunderea și scurgerea apei, care ar putea provoca deteriorări structurale, degradarea finisajelor și alte complicații. Utilizând soluții adecvate pentru impermeabilizarea teraselor, balcoanelor, băilor și piscinelor, se poate asigura durabilitatea acestor spații și se pot evita reparațiile costisitoare pe termen lung.

Potrivit pentru hidroizolarea elementelor de beton în cazuri variind de la umiditate simplă, la apă sub presiune. Ideal pentru hidroizolarea structurilor subterane (pereți de subsol, fundații, cămine de vizitare, rezervoare de apă, etc.) și a suprafețelor sub șape de ciment și zidărie pentru a opri ridicarea umidității.

DATE TEHNICE:

Culoare: Gri

Consum: 2.0-4.0 kg/m²

Ambalaj: 25kg

Fișa Tehnică

 

Mortar hidroizolant pe bază de ciment, extra-flexibil, bicomponent, îmbunătățit cu rășini. Similar cu AQUAMAT, chiar și mai adecvat pentru hidroizolarea suprafețelor care prezintă sau se așteaptă să prezinte fisuri capilare, cauzate de dilatații, contracții sau vibrații, precum acoperișuri tip terasă, piscine, tuneluri, rezervoare supraterane, etc. Ideal pentru hidroizolarea sub plăci, în combinație cu adezivul de plăci ISOMAT AK-ELASTIC.

DATE TEHNICE:

Culoare: Gri, Alb

Consum: 2.0-4.0 kg/m²

Ambalaj: 35 kg (A+B), 18 kg (A+B), 7 kg (A+B)

Fișa Tehnică

Mortar hidroizolant pe bază de ciment, flexibil, bicomponent, îmbunătățit cu rășini. Similar cu AQUAMAT, chiar și mai adecvat pentru hidroizolarea suprafețelor care prezintă sau se așteaptă să prezinte fisuri capilare, cauzate de dilatații, contracții sau vibrații. Ideal pentru hidroizolarea sub plăcile lipite pe acoperișuri tip terasă, balcoane, etc., precum și pentru terase inversate, rezervoare subterane, etc.

DATE TEHNICE:

Culoare: Gri

Consum: 2.0-4.0 kg/m²

Ambalaj: 33 kg (A+B), 18 kg (A+B)

Fișa Tehnică

Mortar hidroizolant pe bază de ciment, extra-flexibil, monocomponent, îmbunătățit cu rășini, armat cu fibre. Potrivit pentru hidroizolarea suprafețelor de beton, tencuială, plăci de gips-carton, zidărie, metal, etc. care prezintă sau se așteaptă să prezinte fisuri capilare, cauzate de dilatații, contracții sau vibrații, de ex. acoperișuri tip terasă, balcoane, piscine, rezervoare supraterane, etc.

DATE TEHNICE:

Culoare: Gri

Consum: 1.25-2.50 kg/m²

Ambalaj: 18kg

Fișa Tehnică

Mortar hidroizolant pe bază de ciment, ultraflexibil, bicomponent, îmbunătățit cu rășini. Ideal pentru hidroizolarea suprafețelor de beton, tencuială, plăci de gips-carton, zidărie, blocheți, metal, etc. care prezintă sau se așteaptă să prezinte fisuri capilare, cauzate de dilatații, contracții sau vibrații, precum acoperișuri tip terasă, balcoane, piscine, rezervoare supraterane, terase inversate, etc.

DATE TEHNICE:

Culoare: Alb

Consum: 2.0-4.0 kg/m²

Ambalaj: 30 kg (A+B)

Fișa Tehnică

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp