Linoleum Tarkett

Caracteristici

Grosime
De la 2mm la 4.4mm
Clasă trafic
34 Comercial/43 Industrial
Dimensiune
2X32m
Tratament suprafață
xf2
Greutate
De la 2900 la 4500 g/mp

Fabricat după o rețetă ce datează din 1898, linoleumul are în componență materiale naturale și ecologice, cum ar fi uleiul din semințe de in, rășină de pin sau iută. Excelentele proprietăți anstistatice, antibacteriene și antialergenice ale pardoselii din linoleum Tarkett îl recomandă în mod deosebit pentru utilizarea în spații locuite de persoane alergice.

Asigură un design modern, minimalist, cu nuanțe simple. Linoleumul nostru este realizat cu până la 97% din materii prime naturale și reprezintă una dintre cele mai durabile soluții de pardoseală de pe piață. Este tratat cu protecția noastră unică de suprafață xf² pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă.
Nu doar designul sau efectele benefice asupra stării de bine reprezintă motive pentru care să alegeți această soluție. Prin natura compoziției sale, pardoseala de linoleum oferă un confort tactil greu de obținut în cazul materialelor clasice.
In varianta Bfl asigură clasa de foc B, si reprezintă o alegere ideală pentru zonele de evacuare. Clasa de foc B este realizată fără a avea nevoie de ignifugare adițională, datorită ingredientelor naturale folosite în procesul de producție

Această colecție are atestarea C2C Certified® Gold .Cea mai sustenabilă soluție de pardoseală de pe piață, linoleumul Originale este realizat cu 97% din materii prime naturale dintre care 77% sunt materiale regenerabile. Inspirat din natură, designul are patternuri distinctive care sunt alcătuite din culori delicate, realizate din cei mai buni pigmenți. Paleta unică de nuanțe similare, sunt influențate de asemenea, din culorile naturii.

Acesta este tratat cu protecția unică xf² ™ pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă. Linoleumul Tarkett este primul din lume care va fi certificat Cradle to Cradle® pentru abordarea sa durabilă.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp