Pereți rezistenți la foc Etex

Caracteristici

Rezistență la foc
60,120,180 de minute
Înălțime
Intre 3 si 6.5 metri

Plăcile din gips carton au un comportament foarte bun la foc, gipsul fiind un agent natural ce întârzie propagarea flăcărilor. Suplimentar, am dezvoltat o gamă de soluții ce utilizează aditivi pentru a oferi un grad și mai ridicat de rezistență la foc, respectând astfel cele mai exigente reglementări și norme de securitate.

NIDA Standard este o placă gips-carton formată dintr-un miez de gips, ale cărei suprafețe și margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Față superioară este de culoare albă.

NIDA Flam este o placă gips-carton cu miez de gips aditivat și puternic ranforșat cu fibre de sticlă, ale cărei suprafețe și margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Placă are coeziunea miezului îmbunătățită la temperaturi ridicate. Față superioară este de culoare roz.

SMART F este o placă ușoară din gips-carton ce are o coeziune a miezului îmbunătățită pentru rezistență la temperaturi înalte. Suprafețele și marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fața superioară este de culoare roz.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp