Plafoane din vată minerală Rockfon pentru birouri

Caracteristici

Reflexia luminii
Bună

Soluțiile noastre acustice se integrează armonios cu alte materiale de construcție pentru un design holistic și sunt disponibile în mai multe formate, margini și culori pentru a aborda diferite modele. Sunt adaptabile prin design si pot fi folosite in: receptii, holuri, birouri in plan deschis, birouri inchise de diferite dimensiuni, sali de sedinte, cantine si parcari.

O soluție acustică unică și flexibilă, perfectă pentru spațiile de birou. Se integreaza atât pe tavan, cât și pe pereți. Rockfon Mono Acoustic vă permite să curbați suprafața panoului acustic până la o rază de 1500 mm.

Rockfon Blanka oferă cele mai bune proprietăți acustice pentru a asigura un nivel de zgomot confortabil. Suprafața super-albă vă ajută să valorificați lumina naturală.

Rockfon Blanka Activity este conceput pentru inteligibilitatea vorbirii. Placa acustică mai groasă de tavan are o absorbție ridicată, ceea ce o face ideală pentru controlul nivelului sunetului la frecvențe joase și în zonele aglomerate.

Gama Rockfon dB combină absorbția fonică ridicată cu izolarea fonică. Ideal pentru camerele care au nevoie de intimitate și doresc să controleze nivelul de zgomot.

Vine în 34 de culori exclusive de soluții acustice de tavan și perete pentru a inspira și a îmbunătăți schema de design interior, controlând în același timp zgomotul.

Această placă universală are un grad de absorbție a sunetului de clasa A, cel mai înalt disponibil pe piață și o suprafață micro-texturată, albă atractivă. Este disponibil într-o selecție de muchii și dimensiuni standard.

O solutie de tavan rezistenta la mucegai si bacterii. Rockfon Hygienic este un plafon non-higroscopic și durabil, perfect pentru zonele de preparare a alimentelor care necesită curățare frecventă.

Rockfon Eclipse este o insulă de tavan acustic fără cadru, inovatoare și plăcută din punct de vedere estetic, care oferă o absorbție excelentă a sunetului. Este o completare excelentă de design pentru un birou în stil industrial sau chiar instalarea sub un tavan suspendat pentru o absorbție suplimentară a sunetului.

Rockfon Eclipse Wall Panel este o solutie acustica de perete, fără cadru, perfecta pentru birourile deschise, dinamice. Panourile de perete sunt ideale pentru a adăuga o absorbție suplimentară a sunetului, reducand nivelul de zgomot.

Perfectă pentru designul în stil industrial, această soluție acustică creativă și inovatoare creează un design unic și este disponibilă în 33 de culori. Cele două margini cu capac (2F) sau complet încadrate (4F) păstrează baffle-ul protejat.

Acest panou de perete durabil are o absorbtie a sunetului foarte ridicata și esre rezistent la impact. Vine în diferite culori și poate fi instalat atât pe verticală, cât și pe orizontală. Este perfect pentru cantinele aglomerate și zgomotoase.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp