Plafoane din vată minerală Rockfon pentru educație

Soluțiile noastre acustice pentru tavan și pereți îndeplinesc cele mai bune standarde de performanță de pe piață, ceea ce ajută la îmbunătățirea capacității studenților de a se concentra, gândi și învăța.

Soluțiile Rockfon acustice sunt construite pentru modularitate, facilitând reconfigurarea unui spațiu pentru a arăta la fel de bine precum sună.

Rockfon Blanka oferă cea mai bună acustică din clasă, combinată cu o suprafață super-albă, care are proprietăți de reflexie ridicată și difuzie a luminii. De fapt, suprafața atrage lumina naturală cu 11% mai departe în spațiu decât multe alte plafoane. Gama vine, de asemenea, în grosimi de până la 40 mm, ceea ce este ideal pentru controlul zgomotului în spațiile cu activitate intensă.

Rockfon Blanka Activity este conceput pentru sălile de clasă în care inteligibilitatea vorbirii este crucială, iar nivelurile de zgomot și activitate sunt foarte ridicate. Placa acustică mai groasă de tavan are o absorbție ridicată, inclusiv pentru frecvențe joase, ceea ce o face ideală pentru controlul sunetului.

 

Gama noastră Rockfon Color-all vine în 34 de culori exclusive de soluții acustice pentru tavan și pereți pentru a inspira și îmbunătăți schema de design interior.

Această placă universală are un grad de absorbție a sunetului de clasa A, cel mai înalt disponibil pe piață și o suprafață albă, micro-texturată.

Panouri de perete atractive și rezistente la impact, cu o absorbtie ridicata a sunetului, ideale pentru săli de sport. Acestea sunt disponibile în patru culori.

Rockfon Scholar are absorbție a sunetului de clasa A plus, margini durabile care rămân intacte chiar și atunci când sunt îndepărtate și reinstalate în mod regulat. Acest tip de plafon permite accesul in golul de deasupra tavanului.

Rockfon Hygienic este o placă de tavan nehigroscopică, durabilă și tratată special, care este perfectă pentru zonele de preparare a alimentelor care necesită curățare frecventă.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp