Plafoane din vată minerală Rockfon pentru Restaurante

Caracteristici

Reflexia luminii
Bună

Rockfon ofera o gamă largă de soluții de tavan acustic.

Totul, de la un tavan monolit până la deflectoare acustice personalizabile, insule și panouri de perete.

Rockfon Mono Acoustic este un panou de vată de piatră de 40 mm pulverizat cu o tencuială acustică pentru a oferi o suprafață fără sudură care aduce un finisaj clar și curat. Poate fi fixat direct pe un tavan existent din gips-carton pentru a oferi un plus acustic discret la materialul existent al clădirii. Poate fi folosit atât pe tavan, cât și pe pereți.

Plafonul Rockfon Blanka este placa noastră cea mai albă și cea mai strălucitoare, dar oferă și cea mai bună acustică din clasă. Știm că băile sunt medii dure, dar nu vă faceți griji, Rockfon Blanka are o suprafață foarte durabilă, rezistentă la murdărie și este ușor de curățat.

 

Gama Rockfon Color-all vine în 34 de culori exclusive de soluții acustice de tavan și perete. Fiind fabricat din vată de piatră, nu contribuie la răspândirea bacteriilor.

Rockfon Hygienic este o placă de tavan nehigroscopică, durabilă și tratată special, care este perfectă pentru zonele de preparare a alimentelor care necesită curățare frecventă.

Rockfon Eclipse este o  insulă acustică inovatoare, fără cadru, care ofera o absorbție excelentă a sunetului. Este o completare excelentă pentru un design în stil industrial sau doar de o absorbție suplimentară.

Rockfon Eclipse Wall Panel este o soluțe estetica pentru pereți acustici, fără cadru, perfecta pentru restaurantele care caută un design curat, minimalist. Panourile de perete pot fi folosite singure sau pentru a completa tavanele acustice, aducand un control suplimentar al sunetului.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp