Plafoane din vată minerală Rockfon pentru spații medicale

Caracteristici

Reflexia luminii
Bună

Mediul construit în spitale este responsabil pentru generarea unei atmosfere potrivite care îi face pe pacienți și îngrijitori să se simtă confortabil, în siguranță și sănătos. Plafoanele din vata minerala Rockfon sunt potrivite pentru receptii, zone de asteptare, coridoare, birouri, sali de operatie, camere de recuperare pentru pacienti si zone de asteptare.

Oferă un echilibru perfect al confortului acustic și curățare — o alegere de încredere pentru reglarea acusticii spitalului.

Esențial pentru spațiile solicitate de asistență medicală. Placa de absorbție a sunetului de clasa A vine într-o gamă completă de dimensiuni și margini. Este placa de tavan perfectă pentru toate zonele spitalelor generale care trebuie curățate.

Proiectat special pentru utilizare în medii presurizate de îngrijire a sănătății în care este necesară presiunea diferențială a aerului pentru a preveni răspândirea infecției. Acest plafon este potrivit pentru săli de operație, săli de recuperare, unități de terapie intensivă și multe altele.

Ideal pentru mediile medicale cu risc ridicat care trebuie presurizate și curățate frecvent, cum ar fi camerele de urgență, spațiile de spălat și unitățile de terapie intensivă.

Suprafețele sale netede, mate, super-albe, cu reflexia ridicată a luminii și difuzia luminii, contribuie la economii de energie și la un mediu interior luminos și confortabil, care completează orice design interior.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp