Plafoane rezistente la foc Knauf Ceiling Solutions

Caracteristici

Rezistență la foc
Clasa A-A2
Absorbție acustica
0.90-0.95 αw
Rezistență la umiditate
90-95%

Sitemele Knauf Ceiling Solutions sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai exigente standarde privind protecția la foc. Alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni de ordin estetic și acustic, care să vă asigure cerințele de design și de reacție la foc.

PROTECȚIA STRUCTURALĂ ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

În întreaga Europă, există o cerință ca structura unei clădiri să fie protejată împotriva  incendiilor. Acest lucru este necesar în primul rând pentru ca structura să rămână stabilă în  timpul unui incendiu, pentru a permite ocupanților să scape și, de asemenea, pentru a permite pompierilor să lucreze fără a fi amenințați de prăbușirea clădirii. Durata protecției necesare va depinde, de obicei, de înălțimea și de amplasarea în interiorul clădirii (de exemplu, etaj tipic, subsol, acoperiș etc.), de existența unor metode active de protecție împotriva incendiilor (aspersoare etc.) și de tipul de construcție care trebuie protejată (grinzi de oțel, podele din lemn sau mezanin etc.). În cazul protecției structurale împotriva incendiilor, plafonul suspendat este clasificat împreună cu panșeele existente și cu întreaga construcție.

Sistemele de plafoane Knauf Ceiling Solutions ating clasificări ale componentelor clădirii de la  REI30 la REI120, în funcție de tipul de planșeu. Se efectuează în mod regulat verificări de  rezistență la foc pentru a asigura cea mai înaltă calitate actualizată a sistemului precum și o  siguranță încorporată pentru clienții noștri.

REZISTENȚĂ AUTONOMĂ LA FOC

Sistemele de plafoane cu rezistență autonomă la foc asigură o protecție împotriva incendiilor, atât  de sus (plenumul dintre planșeu și plafon), cât și de jos (sub plafonul suspendat). Accesoriile,  cum ar fi corpurile de iluminat, difuzoarele și semnalizarea etc., precum și conectarea la  sistemele de pereți despărțitori ușori, pereții pentru ghene, etc. sunt, de asemenea, verificate și  clasificate la foc.

În cazul unui incendiu în plenumul din tavan (de altfel, cea mai frecventă sursă de incendiu), căile de evacuare, ce se găsesc sub plafonul suspendat, sunt protejate timp de 30 de minute de un sistem de plafon cu rezistență la foc tip AMF THERMATEX® Uno.

Certificatele de rezistență la foc, cum ar fi certificatele germane (abP), sunt disponibile la cerere.

Materialul de înaltă calitate și detaliile tehnice precise caracterizează standardul profilelor.

Designul de înaltă performanță al produsului garantează stabilitatea, siguranța și flexibilitatea structurii metalice a plafonului. În combinație cu plăcile AMF THERMATEX®, rezultatul reprezintă o soluție perfectă pentru un sistem de plafon, care trebuie să asigure cele mai înalte cerințe.

• Sistem modular – Click (cu umăr, tăiat drept)

• Stabilitate ridicată datorită ranforsărilor și nervurilor

• Conexiune puternică între profilele principale și profilele secundare transversale, ca urmare a clemelor de fixare confecționate din oțel inoxidabil

• Ușor de manevrat și simplu de instalat

• Demontarea rapidă și ușoară a profilelor-T secundare

• Un clic sonor confirmă conectarea și cuplarea sigură a profilelor-T.

• Gamă largă de teste de verificare la foc pentru toate tipurile uzuale

de sisteme de plafoane, în conformitate cu cele mai recente norme

EN 1365-2 în combinație cu EN 1363-1.

 

Heradesign superfine A2 este un panou acustic pentru tavan și perete care oferă o rezistență sporită la foc. Panou acustic din vată de lemn incombustibilă cu reacție la foc conform DIN-EN 13501-1: A2-s1, d0

  • Absortie acustica: 0.95 αw
  • Grosime: 15 mm, 25 mm
  • Dimensiuni nominale [mm]: 600×600, 625×625, 1200×600, 1250×625
  • Formate speciale la cerere. Lungime max. 2400 mm. Latime max 625 mm
  • Rezistență mecanică ridicată
  • Aproape orice culoare din sistemele de culori populare, cum ar fi RAL și NCS
  • Rezistenta la impact: Clasa 1A
  • Rezistenta la umiditate: 90%

 

Sistemul Uno reprezintă o soluție pentru coridoare, care oferă o protecție autonomă la incendiu EI 30 de sus și de jos. În cazul în care se produce un incendiu în golul dintre planșeul existent și plafonul suspendat, căile de evacuare de dedesubt rămân libere de fum, flacără și căldură. Sau, dacă incendiul se produce în spațiul de sub plafonul suspendat, acesta oferă o protecție pentru elementele structurale ale clădirii precum și pentru utilitățile din plenum. Panourile sistemului de plafon tip Uno EI30 se montează pe un profil perimetral corespunzător de susținere și pot avea o deschidere de până la 2,80 m, fără utilizarea unor elemente de suspendare, instalându-se foarte ușor și rapid.

Sistemul oferă valori bune pentru absorbția acustică și este disponibil într-o varietate de finisaje.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp