Sisteme de gips carton pentru estetica suprafețelor Etex

Caracteristici

Corecție fonică
Da
Design
Da
Îmbunătățirea calității aerului
Da

Pe lângă suprafețe curate, netede, fără îmbinări vizibile, gama noastră de soluții pe baza de gips carton, tencuieli și gleturi asigură libertatea de creație și permite obținerea aspectului dorit. Îmbinând cerințele de performanță cu cele de ordin estetic, orice spațiu poate fi transformat într-un mediu perfect, fără compromisuri legate de aspectul final.

Plăcile Createx sunt plăci cu perforații liniare dispuse după un tipar repetitiv, având partea posterioară acoperită cu un înveliș special ce are rol de corecție acustică. Specific acestei plăci sunt perforațiile liniare. Membrana acustică este de culoare albă.
Plăcile perforate din gama Createx conțîn soluții cu tehnologia CAPT’AIR pentru îmbunătățirea calității aerului interior, tehnologie ce permite absortia formaldehidelor din aer și le transformă în compuși neutri, inerți, împiedicând reemisia lor în aer.
Datorită faptului că toate cele 4 muchii sunt în V conic, după finisaj, îmbinarea dintre plăci nu este vizibilă. Gama Createx oferă modele unice pentru multe opțiuni creative , atât pentru plafoane cât și pentru pereți.

Plăcile Creason sunt plăci cu perforații în bloc, având partea posterioară acoperită cu un înveliș special ce are rol de corecție acustică. Specific acestei plăci sunt perforații rotunde cu diametrul de 12mm dispuse modular, pe două câmpuri simetrice pe suprafață plăcii. Membrană acustică este de culoare albă. Plăcile perforate din gama Creason conțin soluții cu tehnologia CAPT’AIR pentru îmbunătățirea calității aerului interior, tehnologie ce permite absortia formaldehidelor din aer și le transformă în compuși neutri, inerți, împiedicând reemisia lor in aer.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp