Termoizolarea fațadelor ventilate

Caracteristici

Rezistență la foc
Da
Rezistență termică
Da
Izolație fonică
Da

Deoarece fațada este în general cea mai mare suprafață a unei clădiri, este important să se ia în considerare relația dintre mediul intern și extern – și să se izoleze corect fațada pentru a îmbunătăți reglarea căldurii.

Fie că vorbim de hale industriale, centre comerciale sau centre logistice, toate aceste clădiri au în comun administrarea unor spații mari unde controlul temperaturii interioare generează costuri importante. Cea mai mare parte din căldura unei astfel de clădiri se pierde prin pereți, condiții în care o izolare termică de calitate devine imperativă. Datorită rezistenței împotriva curenților de aer, vata minerală MPN Plus 037, destinată izolării pereților construcțiilor metalice, este soluția ideală.

Vată minerală MPN Plus 037 de la Knauf Insulation beneficiază de tehnologia ECOSE®, tehnologie de producere a unui liant fără formaldehidă adăugată, pe bază de materii biologice. Toate produsele acestei game sunt fabricate la standarde înalte de calitate și asigură o izolare termică eficientă care protejează împotriva focului, zgomotului și umidității.

Izolatiile ROCKWOOL pentru fațade ventilate oferă clădirilor avantaje termice, rezistență la incendii și protecție acustică.

  • Airrock XD: Plăci rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, destinate sistemelor de faţade ventilate, pereţilor de compartimentare, tavanelor, scafelor şi sistemelor casetate metalice. Airrock XD (extrahigh density – densitate foarte mare) sunt recomandate în special pentru protecția la foc și izolarea fonică a pereţilor de compartimentare şi placărilor de pereţi, în zone cu cerinţe ridicate de izolare fonică.

 

  • Airrock ND FB1: Plăci semi-rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, destinate sistemelor de faţade ventilate, pereţilor de compartimentare, tavanelor, scafelor şi sistemelor casetate metalice. Plăcile Airrock ND FB1 (normal density – densitate normală) se pot monta în schelet de susţinere orizontal sau vertical. Plăcile se pot livra cu sau fără împâslitură din fibră de sticlă.

 

  • Airrock HD FB1: Airrock HD FB1 (high density) – densitate mare, se utilizează pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor ventilate, pereţilor de zidărie tip sandwich, pereţilor de compartimentare. Plăcile Airrock HD FB1 se pot monta în schelet de susţinere orizontal sau vertical. Plăcile se livrează pe o față cu împâslitură din fibră de sticlă de culoare neagră.

 

  • Ventirock Duo: Plăci rigide de vată bazaltică „Dual Density” din 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. Datorită stratului superior cu densitate mărită (115 kg/m3) plăcile Ventirock Duo, sunt rezistente la intemperii, atât la acţiunea vântului cât și la acţiunea apei de ploaie nefiind afectate de fenomenul de destrămare a fibrelor. Sistemul „Dual Density asigură în același timp o instalare ușoară și economică datorită rezistenței sporite a stratului superior și flexibilităţii stratului inferior.

 

  • Airrock LD FB1: Plăci rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, destinate sistemelor de faţade ventilate, pereţilor de compartimentare, tavanelor, scafelor şi sistemelor casetate metalice. Produsul este furnizat  cu împâslitură din fibră de sticlă pe o faţă, în culoarea negru (FB1 împâslitură neagră). Airrock LD FB1 sunt recomandate în special pentru protecția la foc și izolarea fonică a pereţilor de compartimentare şi placărilor de pereţi, în zone cu cerinţe ridicate de izolare fonică.

 

  • Fixrock FB1: Plăci semi-rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, recomandate pentru realizarea sistemelor de izolaţie la faţadele ventilate. Fixrock este recomandat pentru realizarea izolaţiilor pereţilor exteriori cu faţade ventilate. Faţadele ventilate se realizează de obicei lăsând un spaţiu de ventilaţie între cortină şi stratul de izolaţie. Structura plăcilor este special realizată pentru a rezista circulaţiei aerului în spaţiul de ventilaţie. Plăcile Fixrock pot fi utilizate şi pentru pereţi exteriori cu structură metalică.
Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp