Termoizolarea intradosului subsolurilor și parcărilor

Caracteristici

Design
Da
Protecție termică
Da
Izolare acustică
Da
Rezistență la foc
Da

Planșeele peste subsoluri și peste garaje neîncălzite trebuie protejate, în ideea asigurării unui climat potrivit și a confortului. La alegerea materialelor termoizolante trebuie avute în vedere izolarea termică și acustică, parametrii estetici, plus rezistența la intemperii.

Termoizolațiile Heraklith-C, Heratekta-C3 și Tektalan-HS sunt cele care pot asigura o atmosferă optimă, fiind foarte bune izolante fonic și având în același timp proprietăți de absorbție a vaporilor, dar și calități estetice.

În cazul clădirilor situate în zone intens poluate fonic, în sălile echipate cu mașini zgomotoase sau în utilitățile acoperite destinate automobilelor, cele mai avantajoase sunt plăcile de Tektalan-HS, care absorb zgomotele și reduc reflexiile acustice, iar pentru racorduri se potrivesc materialele de înaltă calitate.

Heraklith-C și produsele Knauf Insulation cu vată minerală bazaltică. În circumstanțe cu cerințe speciale, cum ar fi în cazul piscinelor sau al sălilor de sport, tot aceste produse asigură proprietățile favorabile. În aceste zone de utilizare nu trebuie acordată atenție numai considerentelor acustice, ci și rigidității potrivite și rezistenței la solicitări mecanice.

Fabricate din vată bazaltică, produsele ROCKWOOL au multe proprietăți care sunt ideale pentru renovarea sau conversia subsolurilor. Proiectate pentru impermeabilitate, permit totuși vaporilor de apă să treacă prin structura sa, iar vata bazaltică nu va fi afectată de umezeală – și își va păstra performanța. Gradul mare de absorbție acustică și capacitatea de izolare fonică reduc, de asemenea, transferul sunetelor către și de la spațiul de deasupra. Proprietățile termice excelente contribuie, în același timp, la menținerea unei temperaturi constante la nivelul camerei și al proprietății în general.

  • Ceilingrock FW1: Plăci de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, cu împâslitură din fibră de sticlă specială pe o faţă. Produsul asigură izolaţia termică, fonică şi protecţia la foc. Se foloseşte pentru intradosul planşeelor spaţiilor neîncălzite, precum garaje sau subsoluri, având împâslitură din fibră de sticlă pe o faţă şi fiind hidrofobizate în masă; se montează prin fixare mecanică, fără structuri adiţionale. Împâslitura din fibră de sticlă de culoare albă asigură un finisaj estetic şi poate fi vopsită corespunzător. Plăcile se vor fixa în dibluri metalice cu rozetă.
Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp