Termoizolarea și izolarea acustică a pardoselilor

Caracteristici

Rezistență la foc
Da
Rezistență termică
Da
Izolație fonică
Da

Sunetul de impact generat pe o pardoseală de separare prin mers, deplasarea scaunelor, utilizarea aparaturii electrocasnice în contact cu pardoseala, constituie o sursă foarte neplacută de zgomot de care se plâng foarte des locuitorii clădirilor multifamiliale. Astfel, izolarea contra sunetului de impact este, cu siguranţă, unul dintre parametrii importanţi în asigurarea confortului fonic al locuinţei.

Eficienţa unei structuri de pardoseală flotantă depinde în primul rând de proprietatea elastică a stratului izolator. Vata minerală bazaltică Knauf Insulation este un material suficient de dur pentru a susţine greutatea straturilor superioare ale pardoselii, dar în acelaşi timp, este suficient de elastic pentru a reduce vibraţiile, a absorbi şi a atenua sunetul de impact, asigurând o foarte bună izolare fonică.

Produsele Knauf Insulation, asigură pe langă izolarea acustică și o bună izolare termică, pardoselile fiind răspunzatoare de 13% din pierderile de energie dintr-o clădire.

Instalarea izolației sub pardoseli ajută la îmbunătățirea performanțelor termice și acustice ale podelelor de bază, intermediare, separatoare și flotante.

Plăcile rigide din vată bazaltică ROCKWOOL scad amprenta de carbon a clădirilor, îmbunătățesc performanța acustică a pardoselilor, și le fac mai eficiente din punct de vedere energetic.

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp