Termoizolarea și izolarea acustică a pereților despărțitori

Caracteristici

Rezistență la foc
Da
Rezistență termică
Da
Izolație fonică
Da

Pereții de compartimentare umpluți cu vată minerală sunt o soluţie simplă de separare a zonelor cu cerinţe mari în ceea ce priveşte proprietăţile fizice şi structurale.

Cerinţele actuale pentru performanţa termică a clădirilor, stabilite pentru condiţii de iarnă/vară, siguranţă la foc şi protecţie la zgomot, obligă la o proiectare şi instalare corectă a izolaţiei pentru pereți de compartimentare, ceea ce contribuie, în mare măsură, la o creştere a standardului de utilizare şi la un mediu interior ideal – confort termic.

Izolaţia pereţilor din gips este utilizată pentru a umple spaţiul din cadrul acestor cadre, pentru a îmbunătăţi semnificativ calităţile fonice şi incombustibile ale oricărei proprietăţi, rezidenţiale sau comerciale.

  • Acoustic Extra: Plăci rigide de vată bazaltică, hidrofobizate in masă, destinate izolării acustice și termice. Cu un coeficient de conductivitate termica foarte bun (0,033 W/mK) si indicele de izolare la zgomot Rw de până la 65 dB, plăcile ACOUSTIC EXTRA se utilizează pentru protecția fonică și izolarea termică a pereților de compartimentare. Au dimensiuni mari (1200x600mm), pentru o instalare mai rapidă.

 

  • Multirock: Plăci semi-rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, pentru pereţi despărţitori, tavane şi acoperişuri înclinate. Multirock se foloseşte pentru izolarea termică şi fonică a pereţilor despărţitori, mansardelor şi acoperişurilor înclinate, unde poate fi montat între şi sub căpriori.

 

  • Airrock HD (high density):Se utilizează pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor ventilate, pereţilor de zidărie tip sandwich, pereţilor de compartimentare. Plăcile Airrock HD se pot monta în schelet de susţinere orizontal sau vertical.

 

  • Airrock XD: Plăci rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă, destinate sistemelor de faţade ventilate, pereţilor de compartimentare, tavanelor, scafelor şi sistemelor casetate metalice. Airrock XD (extrahigh density – densitate foarte mare) sunt recomandate în special pentru protecția la foc și izolarea fonică a pereţilor de compartimentare şi placărilor de pereţi, în zone cu cerinţe ridicate de izolare fonică.

 

  • Airrock FP (densitate foarte mare): sunt recomandate în special pentru protecția la foc și izolarea fonică a pereţilor de compartimentare şi placărilor de pereţi, în zone cu cerinţe ridicate de izolare fonică. Sunt deasemenea recomandate şi pentru utilizare în structuri cu strat de aer ventilat.
Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp