Termoizolarea teraselor

Caracteristici

Rezistență compresiune
30-200 kPa
Coeficient transmisie termică
0,035-0,038 W/m²K
Grosime
50-200 mm

Termoizolarea teraselor presupune folosirea unui produs cu rezistență la compresiune si cu un coeficient de transmitete termica performant

Acoperişul plat constituie o structură complexă destinată protejării complete a clădirii împotriva infiltrării apei rezultate din precipitaţii şi a umezelii din respectiva structură, dar şi care respectă reglementările cu privire la transferul termic prin aplicarea izolării. În practică, orice acoperiş cu unghi de înclinare de până la 10° (aproximativ 17%) este considerat acoperiş plat.

Panourile ROCKWOOL pentru izolarea acoperișului tip terasă sunt proiectate pentru a oferi niveluri ridicate de rezistență mecanică, proprietați termice și acustice excelente, siguranță la foc și durabilitate, asigurând integritatea în timp.

  • Hardrock: Izolația din vata bazaltica pentru acoperisuri tip terasa, ofera nenumarat beneficii utilizatorilor finali. Vata bazaltică nu e combustibila, asigurând protecție sporită clădirii, oamenilor și investițiilor pentru o durată lungă de timp.
  • Dachrock: Plăci rigide de vată bazaltică, cu încărcare punctuală de 600 N (PL) şi 70kPa rezistenţă la compresiune, destinate sistemelor de acoperişuri tip terasă cu capacitate mare de încărcare.
  • Sistem Rockfall: Se utilizează pentru realizarea pantelor pluviale la acoperișurile plane – tip terasă. Pantă 2%. Plăcile de contrapantă se utilizează pentru realizarea pantelor între atic şi stratul orizontal. Profilele de atic realizează tranziția între atic şi suprafața acoperișului.
  • Hardrock Casa: Se utilizează pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a acoperişurilor tip terasă precum şi la acoperişuri înlinate peste
Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp