Vă invităm la PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE 2024

În contextul creșterilor costurilor la energie și nevoia de utilizare a materialelor sustenabile, eficienţa energetică a clădirilor a devenit o necesitate în toată lumea.
Miza este de a reduce costul facturilor la încălzire şi răcirea imobilelor, de creșterea confortului și reducerea emisiilor de carbon care contribuie la încălzirea globală. Studiile arată că 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile urgente, necesare pentru creşterea siguranţei la incendiu.

Vă invităm la PRIA Fire Safety of Buildings, pe 2 aprilie 2024, la ARCUB (Strada Lipscani 84-90).
Constantin Jiga – Manager Divizie Materiale de Construcții si Pardoseli Menatwork Solutions va dezbate subiectul protecției împotriva incendiilor și eficiența termică/energetică în construcții.

Deoarece normativul tehnic privind securitatea la incendiu a construcțiilor a fost actualizat de curând, vă provocăm la o discuție pe acest subiect, să știm ce prevede și cum se va aplica!

Împreună aflăm cum putem aplica toate aceste shimbări și cum este mai bine să le implementăm în legislația din România. Totodată ne propunem să descoperim care sunt cele mai potrivite materiale de construcții, sisteme și proiecte performante la foc și eficiente energetic!

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp