VALORI

De aproape 30 de ani în activitatea noastră, ne-am susținut și aplicat valorile în care credem și pe baza cărora Menatwork a construit și construiește relații și parteneriate care ne susțin în îndeplinirea misiunii: de a contribui la creșterea calității nivelului de trai și confort al oamenilor prin produsele și serviciile oferite.
 

“Build with Menatwork” devine astfel angajamentul nostru aplicat în viața de zi cu zi, în care misiunea noastră este susținută de valorile care o fac realizabilă:


ÎNCREDEREA ÎN OAMENI:
„Creștem prin oameni și pentru oameni” este maturitatea la care a ajuns Menatwork. Este valoarea supremă pe care sunt clădite firmele din Grupul Menatwork, înțelegând că o organizație transparentă înseamnă un mediu stabil, în care oamenii își pot planifica viitorul.

RESPONSABILITATE:

Respectăm angajamentele față de noi înșine, de colegi și de parteneri. 

Credem în succesul reciproc, iar responsabilitatea față de cuvântul dat este angajamentul nostru în consolidarea, cu fiecare an ce trece, a reputației și a credibilității.

OPTIMISM:

Perseverența, munca, curajul și optimismul sunt ingredientele realizărilor noastre, iar perioadele dificile sunt doar ocazii de a învăța lecții valoroase.

PUTEREA ECHIPEI:

Este motivul pentru care ne numim MENATWORK si nu MANATWORK…pentru că îți trebuie o echipă să fii MENATWORK.

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp