CARIERE

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA MENATWORK?

Dacă ești pasionat de tot ceea ce înseamnă construcția și amenajarea unei clădiri și îți dorești să lucrezi într-o echipă dinamică unde să-ți dezvolți aptitudinile, aplică la una dintre pozițiile de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de REPREZENTANT COMERCIAL EDILITARE, aplică apasând butonul de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de REPREZENTANT COMERCIAL SPECIALIZAT CERAMICĂ ȘI SANITARE, aplică apasând butonul de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de REPREZENTANT COMERCIAL SPECIALIZAT PARDOSELI, aplică apasând butonul de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de PRODUCT MANAGER (PVC / PARCHET / MOCHETĂ), aplică apasând butonul de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de SPECIALIST OFERTARE EDILITARE / PARDOSELI / CERAMICĂ, aplică apasând butonul de mai jos.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să ocupi postul de REPREZENTANT COMERCIAL SPECIALIZAT INDUSTRIAL, aplică apasând butonul de mai jos.

FORMULAR DE APLICARE