Produse&Soluții

  • Clasă produs

  • Utilizare produs

  • Destinație

  • Resetează

Pardoseală laminată Egger Pro

Pardoseala de înaltă calitate, variată și autentică. Bucurați-vă de libertatea de a vă putea crea propriul stil – pardoselile laminate PRO se potrivesc oricăror gusturi!

Pardoseală SPC Zenn 55 – Berry Alloc

Alegeți plank sau tiles dacă doriți ca podeaua să fie extrem de stabilă. Am nevoie de o instalare rapidă? Plank si tiles rigide cu clic Zenn au un strat de bază integrat, corectând orice denivelare, ceea ce înseamnă mai puțină pregătire și instalare rapidă.

Pardoseală modulară pentru terenuri de sport Grabo Energy

La nivel global, produsele noastre sportive au fost folosite în cele mai mici săli de sport de școală, până la facilități sportive de clasă mondială.

Hidroizolații pe baza de ciment – Isomat

O hidroizolație eficientă este esențială pentru a preveni pătrunderea și scurgerea apei, care ar putea provoca deteriorări structurale, degradarea finisajelor și alte complicații. Utilizând soluții adecvate pentru impermeabilizarea teraselor, balcoanelor, băilor și piscinelor, se poate asigura durabilitatea acestor spații și se pot evita reparațiile costisitoare pe termen lung.

Chituri epoxidice – Isomat

Chitul epoxidic este recunoscut pentru durabilitatea sa superioară în comparație cu alte materiale utilizate. Este certificat antibacterian, rezistent la mucegai și respectă normele HACCP pentru igiena alimentară. Disponibil într-o gamă largă de culori, este potrivit pentru îmbinări de până la 15 mm.

EchoTower – Soluții pentru absorbție acustică Echojazz

EchoTower® este produsul lider în absorbție acustică și zero deșeuri pentru fiecare camera. Coloana acustică este tăiată dintr-o singură bucată de EchoBoard®. Absorbantul de înaltă performanță realizat din sticle reciclate.

Parteneri strategici

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp