Adezivi pe bază de ciment – Isomat

Linia de produse pentru montarea plăcilor ceramice și a pietrei naturale include o gamă completă de soluții versatile, durabile și inovatoare. Calitatea produselor noastre ne recomandă drept un partener de încredere, capabil să ofere soluții pentru cele mai exigente cerințe ale unei piețe în continuă evoluție în ceea ce privește tipurile și formatele materialelor de acoperire.

Adeziv îmbunătățit cu răşini, pentru plăci. Potrivit pentru lipirea plăcilor ceramice și porțelanate pe pereți și pardoseli, pe diferite suporturi, în special acolo unde se cere aderență mare și rezistență la umiditate. Are alunecare zero și un timp deschis pentru lipire îndelungat. Conferă rezistență ridicată a lipirii, inițială și finală, și rezistență la umiditate. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare.

DATE TEHNICE:

Culaore: Alb, Gri

Consum: 1.5-4.0 kg/m²

Ambalaj: 25kg

Fișa Tehnică Isomat AK 16

 

 

Adeziv pe bază de ciment, aditivat cu rășini, de înaltă performanță, flexibil, pentru plăci. Are alunecare zero și timp deschis îndelungat. Domenii de aplicare: Utilizat pentru lipirea tuturor tipurilor de plăci, pe pereți și pardoseli, pe suporturi ce necesită aderență puternică, flexibilitate și rezistență la umiditate. Pentru aplicare la interior și exterior.

DATE TEHNICE:

Culaore: Alb, Gri

Consum: 1.5-4.0 kg/m²

Ambalaj: 25kg / 5kg

Fișa Tehnică Isomat AK 20

Adeziv pe bază de ciment, aditivat cu rășini, de înaltă performanță, extra-flexibil, pentru plăci. Are alunecare zero și timp deschis îndelungat. Domenii de aplicare: Utilizat pentru lipirea tuturor tipurilor de plăci, pe pereți și pardoseli, inclusiv plăci neabsorbante, plăci de mari dimensiuni, mozaic de sticlă, etc., pe suporturi ce necesită aderență puternică, extra flexibilitate și rezistență la umiditate, de ex. pardoseli cu încălzire, suprafețe metalice, plăci de gips-carton, piscine, etc. Pentru aplicare la interior și exterior.

DATE TEHNICE:

Culaore: Alb, Gri

Consum: 1.5-4.0 kg/m²

Ambalaj: 25kg / 15kg / 5kg

Fișa Tehnică Isomat AK 22

 

Adeziv pe bază de ciment, aditivat cu rășini, de înaltă performanță, ultra-flexibil, pentru plăci. Are alunecare zero și timp deschis îndelungat. Domenii de aplicare: Utilizat pentru lipirea tuturor tipurilor de plăci, pe pereți și pardoseli, inclusiv plăci neabsorbante, pe suporturi ce necesită aderență puternică, ultra flexibilitate și rezistență la umiditate, de ex. plăci vechi, pardoseli cu încălzire, suprafețe metalice, plăci de gips-carton, piscine, etc. Pentru aplicare la interior și exterior.

DATE TEHNICE:

Culaore: Alb, Gri

Consum: 1.5-4.0 kg/m²

Ambalaj: 25kg

Fișa Tehnică Isomat AK 25

Cere oferta

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp