Produse&Soluții

  • Clasă produs

  • Utilizare produs

  • Destinație

  • Resetează

Plafoane cu absorbtie acustică pentru spații mari Knauf Ceiling Solutions

Acest tip de plafoane permit crearea unor spatii  pentru o colaborare strânsă și o concentrare liniștită. Ele transforma  chiar și cel mai uniform birou în plan deschis într-un spațiu vibrant și dinamic.

Plafoane pentru spații medicale si camere curate Knauf Ceiling Solutions

Asigură spații sigure pentru vindecare și odihnă, respectând standarde ridicate de igienă și control al microbilor. De la spitale și căminele de îngrijire până la spații de camere curate, grădinițe și facilități din industria alimentară, gama noastră diversificată oferă un confort acustic, bunăstare în materie de iluminat și siguranță, datorită celor mai bune performanțe de igienă ale produselor noastre.

Plafoane pentru spatii comerciale Knauf Ceiling Solutions

Indiferent că vorbim  de un supermarket sau un showroom, de un centru comercial sau de o spațiu pentru expoziții, de  o zona de restaurante sau o galerie comercială, designul unui spațiu comercial este parte integrantă a experienței de a cumpăra și relaxa.

Plafoane cu absorbție acustică ridicată Knauf Ceiling Solutions

Pentru spații cu cerințe ridicate de absorbție, atunci când este necesară concentrarea. Acestea îmbunătățesc în mod semnificativ confortul acustic în spații deschise, birouri open space, săli de clasa, zone publice, etc.
Concentrarea poate fi perturbată de diferite tipuri de zgomot, cum ar fi vocea altor persoane, sunetul telefoanelor, ventilația, tastatură, echipamentele, zgomotulde impact, traficul rutier și aerian…

Termoizolarea fațadelor ventilate

Deoarece fațada este în general cea mai mare suprafață a unei clădiri, este important să se ia în considerare relația dintre mediul intern și extern – și să se izoleze corect fațada pentru a îmbunătăți reglarea căldurii.

Parteneri strategici

"*" indicates required fields

Build with Menatwork

Pentru colaborare și soluții personalizate, lasă-ne un mesaj.
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0748.660.660 WhatsApp